Asseco BLUEGASTRO - reštauračný software
- Najrozšírenejší reštauračný systém na Slovensku
- Moderný software zastreší všetky oblasti reštaurácie
- Slovenský produkt zaručujúci legislatívnu aktuálnosť
- Vysoko kvalitný produkt za priaznivé ceny
Výroba a receptúry systému Asseco BLUEGASTRO
Funkcie slúžia na tvorbu a správu receptúr a výrobou tovarov. V reštauračnom systéme Asseco BLUEGASTRO sú receptúry tvorené podľa zaužívaných gastronomických pravidiel, čo sprehľadňuje a štandardizuje evidenciu, ktorá je mimoriadne dôležitá pre správne a ziskové fungovanie prevádzky.
Charakteristika modulu výroba a receptúry:
- Delenie receptúr do gastronomických skupín.
- Zadávanie množstiev (v merných jednotkách gram, mililiter, kus) surovín do receptúr na ľubovoľný počet porcii (štandardne na 10).
- Zadávanie hrubého/čistého množstva surovín do receptúr.
- Receptúry polotovarov (podkalkulácie).
- Evidencia technologického postupu prípravy pokrmu s charakteristikou pokrmu.
- Tlač receptúr, množstvo prehľadov a praktických funkcii.
- Vždy aktuálna kalkulačná cena receptúr.
Ďalšie informácie o Asseco BLUEGASTRO
Chcete vedieť aké moduly sú vhodné pre vašu prevádzku? Ako sa dá využiť reštauračný software vo vašej firme?
Objednajte si bezplatnú prezentáciu, alebo požadujte ďalšie informácie. Radi odpovieme.