reštauračný software Asseco BLUEGASTRO

Asseco BLUEGASTRO - reštauračný software

  • Najrozšírenejší reštauračný systém na Slovensku
  • Moderný software zastreší všetky oblasti reštaurácie
  • Slovenský produkt zaručujúci legislatívnu aktuálnosť
  • Vysoko kvalitný produkt za priaznivé ceny
     

 

Viac informácií

 

Výroba a receptúry systému Asseco BLUEGASTRO

Funkcie slúžia na tvorbu a správu receptúr a výrobou tovarov. V reštauračnom systéme Asseco BLUEGASTRO sú receptúry tvorené podľa zaužívaných gastronomických pravidiel, čo sprehľadňuje a štandardizuje evidenciu, ktorá je mimoriadne dôležitá pre správne a ziskové fungovanie prevádzky.

Charakteristika modulu výroba a receptúry:

  • Delenie receptúr do gastronomických skupín.
  • Zadávanie množstiev (v merných jednotkách gram, mililiter, kus) surovín do receptúr na ľubovoľný počet porcii (štandardne na 10).
  • Zadávanie hrubého/čistého množstva surovín do receptúr.
  • Receptúry polotovarov (podkalkulácie).
  • Evidencia technologického postupu prípravy pokrmu s charakteristikou pokrmu.
  • Tlač receptúr, množstvo prehľadov a praktických funkcii.
  • Vždy aktuálna kalkulačná cena receptúr.

Ďalšie informácie o Asseco BLUEGASTRO

Chcete vedieť aké moduly sú vhodné pre vašu prevádzku? Ako sa dá využiť reštauračný software vo vašej firme?
Objednajte si bezplatnú prezentáciu, alebo požadujte ďalšie informácie. Radi odpovieme.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.